Salarisadministratie en HRM

Een goed personeelsbeleid bepaalt mede de groei en het succes van uw onderneming. Daarom vindt BGH het belangrijk dat u maximaal resultaat behaalt door het effectief inzetten van uw personeel. Wij ondersteunen en begeleiden u in het opstellen en onderhouden van uw personeelsbeleid en bij het correct verwerken van uw salarisadministratie.

Arbeidsrecht

Als u medewerkers in dienst heeft, krijgt u te maken met het arbeidsrecht. Daarin staan onder andere de aanname, het ontslag en de loonbetaling van uw medewerkers geregeld. BGH adviseert u hoe u uw personeelszaken het beste kunt inrichten in uw situatie. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Daarnaast ondersteunen wij u bij de volgende onderwerpen:

 

Meer weten?

Voor al uw vragen omtrent personeel en arbeidsrecht kunt u terecht bij onze HRM-adviseurs. Of het nu gaat om een enkele vraag of de vraag om het complete personeelsbeleid eens onder de loep te nemen. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak met Marco Willems (salarisadministratie) of Ronald Vuijk (HRM).