Eindejaarsbijeenkomst: Nieuw belastingplan en ontslagrecht

Het einde van het jaar is in zicht. En zoals de laatste jaren eerder regel dan uitzondering zijn er ook nu weer de nodige veranderingen die uw aandacht vragen. Leuker kunnen ook wij het helaas niet maken. Wat we wel kunnen, is u bijpraten. Wij nodigen u dan ook graag uit voor onze eindejaarsbijeenkomst, waar we u bijpraten over de stand van zaken op gebied van ontslagrecht en de nieuwe belastingplannen voor 2018.

Ontslagrecht
Als werkgever denkt u er liever niet aan, maar soms komt het voor dat u een medewerker wilt of moet ontslaan. Wat zijn de regels en wat is er mogelijk? Wat zijn uw rechten en plichten? En welke route moet u als werkgever bewandelen? Wij informeren u over de stand van zaken.

Belastingplan 2018
Wees voorbereid op de komende veranderingen. Wij praten u bij over het belastingplan 2018, het regeerakkoord en andere actualiteiten. Wijzigingen die u als ondernemer kunnen treffen.

Locatie
Dinsdag 28 november – De HeerenMeester – Boschweg 120 Schijndel
Donderdag 30 november – De Vereeniging – Keizer Karelplein 2D Nijmegen

Programma
19:30 uur Ontvangst
20:00 uur Ontslagrecht door mr. Cas van Amelsvoort
20:30 uur Pauze
20:45 uur Belastingplan 2018 door mr. drs. Martijn Vermunt RB
21:15 uur Afsluitende borrel

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar info@bghaccountants.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en op welke dag.

Wij zien u graag op een van onze eindejaarsbijeenkomsten!

Meer weten over dit onderwerp?