Belastingadviseur (Schijndel)

Vacature

Belastingadviseur

Bekijk hier de vacature
Belastingadviseur (Schijndel)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een ervaren belastingadviseur (Schijndel, fulltime)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren belastingadviseur mét ambitie. In jouw rol stel je complexe belastingaangiften op. Je klantenpakket is heel divers en daardoor je werkzaamheden ook. Zo krijg je te maken met fiscale due diligence, fiscale subsidies en verzorg je van A tot en met Z complexe adviesopdrachten. Ook heb je mogelijkheid om je te specialiseren op een bepaald vakgebied, zoals btw, pensioen, belasting in het buitenland of financiële planning.

We zoeken jou, als je:

  • nauwkeurig en analytisch bent, makkelijk communiceert, initiatief neemt en commerciële voelsprieten hebt;
  • betrokken bent bij je klanten en met passie je vak uitvoert;
  • erg goed functioneert in teamverband;
  • de studie fiscale economie of fiscaal recht succesvol hebt afgerond;
  • minimaal 10 jaar relevante werkervaring als zelfstandig belastingadviseur in de MKB-praktijk hebt.

Wat kun je verwachten van BGH?

Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. We werken hier met gedreven medewerkers die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én vast contract.

Over BGH

Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Adviseur), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je meer weten over het werk of over de sfeer op de afdeling? Neem dan contact op met de Huibert van Aarle of Patrick Berbers via 073-5492118.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Upload jouw CV in .pdf formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.