Controleleider (Nijmegen)

Vacature

Controleleider

Bekijk hier de vacature
Controleleider (Nijmegen)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een controleleider voor onze auditpraktijk
(Nijmegen, 40 uur)

Functieomschrijving

Als controleleider bij BGH kom je in ons auditteam te werken. Je gaat naar onze klanten toe om controleopdrachten of bijzondere opdrachten uit te voeren. Je stuurt controleopdrachten aan, monitort de voortgang en bent medeverantwoordelijk voor een kwalitatief goed uitgevoerde controle. Naarmate je je verder ontwikkelt, adviseer je jouw klanten op een breder financieel gebied.

Over de auditpraktijk van BGH

Onze auditpraktijk focust op de juiste plekken waarbij we de kern van de controle en de klant raken. We focussen op relevante bedrijfsprocessen en risico’s en adviseren klanten hoe deze beperkt kunnen worden. Je voert geen standaardwerkzaamheden uit maar je richt je op die zaken die van belang zijn. Je komt te werken met diverse klanten in verschillende branches, met name mkb-ondernemers en bedrijven in de not-for-profit sector.

Wij zoeken jou, als je:

 • Je master opleiding (bijna) hebt afgerond en/of bezig bent met je RA opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt
 • Ervaring hebt met het aansturen van assistenten in een audit team
 • Kritisch, accuraat, een doorzetter, klantgericht, flexibel en enthousiast bent
 • Een praktische en doelgerichte instelling hebt en goed kunt samenwerken
 • Stressbestendig bent en in staat bent om overzicht te houden

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris, leaseauto én vast contract.

Over BGH

Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Adviseur), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je meer weten over het werk of over de sfeer op de afdeling? Neem dan contact op met Jurriën van Ingen (Manager Audit) via 0485-576464.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.