Relatiebeheerder/teamleider (Schijndel)

Vacature

Relatiebeheerder/teamleider

Bekijk hier de vacature
Relatiebeheerder/teamleider (Schijndel)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een relatiebeheerder/teamleider
(Schijndel, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Schijndel zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder/teamleider. Binnen deze functie onderhoudt je relaties met klanten en ga je een enthousiast team van 4 assistenten aansturen. Je wordt betrokken bij complexe accountantswerkzaamheden en je draagt zorg voor een gevarieerde groep klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het zorgdragen voor een goed relatiebeheer met je klanten
 • Je voert (advies) besprekingen met je klanten
 • Het verzorgen van de planning en facturatie voor je team
 • Je motiveert je team om een goed resultaat neer te zetten

Wij zoeken jou, als je:

 • Een afgeronde AA opleiding hebt of in vergevorderd stadium van de opleiding bent
 • Ervaring hebt met het relatiebeheer van MKB klanten
 • Ervaring hebt met het aansturen en coachen van een team binnen een accountantskantoor
 • Gedreven en een echte motivator bent

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris, leaseauto én vast contract.

Over BGH

Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Adviseur), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.