Junior Assistent Accountant (Schijndel)

Vacature

Junior Assistent Accountant

Bekijk hier de vacature
Junior Assistent Accountant (Schijndel)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

BGH Accountants & Adviseurs zoekt een
Junior Assistent accountant voor onze samenstelpraktijk
(Schijndel, 32-40 uur)

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een junior assistent accountant voor onze samenstelpraktijk in Schijndel. Je draagt zorg voor het uitvoeren van samenstelwerkzaamheden en het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van diverse aangiften OB/IB en VPB en je hebt zelf (afhankelijk van je ervaring en kennis) contact met klanten.

Wij zoeken jou, als je:
– accuraat, flexibel en klantgericht bent;
– jezelf graag verder wilt blijven ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
– goed functioneert in teamverband;
– een pragmatische instelling hebt;
– betrokken bent bij je (eventuele) klanten en met passie je vak uitvoert;
– beschikt over een (bijna) afgeronde HEAO AC/BE of vergelijkbare opleiding;
– affiniteit hebt met de MKB-praktijk.

Wat kun je verwachten van BGH?
Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én een jaarcontract.

Over BGH
Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk of Kelly Wanmaker (HR Adviseur), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Upload jouw CV in .pdf formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.