Assistent accountant samenstelpraktijk (Schijndel)

Vacature

Assistent accountant samenstelpraktijk

Bekijk hier de vacature
Assistent accountant
samenstelpraktijk
(Schijndel)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een assistent accountant voor onze samenstelpraktijk
(Schijndel, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een assistent accountant voor onze samenstelpraktijk in Schijndel. Kijk je uit naar klantcontact én maak je in je werk graag gebruik van vooruitstrevende IT oplossingen, dan sluit deze rol perfect bij jou aan. Bij BGH word je als assistent niet ingeschakeld voor een klein deel van het werk, maar word je in het hele proces betrokken. Je maakt zowel tussentijdse cijfers, aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en jaarrekeningen.

Wij zoeken jou, als je:

 • nauwkeurig en analytisch bent en makkelijk communiceert;
 • jezelf graag verder wilt blijven ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
 • goed functioneert in teamverband;
 • betrokken bent bij je klanten en met passie je vak uitvoert;
 • beschikt over een afgeronde HBO opleiding accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
 • meerdere jaren relevante werkervaring hebt opgedaan binnen de accountancy;
 • affiniteit hebt met de MKB-praktijk.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én vast contract.

Over BGH

Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Adviseur), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.