Salarisadministrateur (Nijmegen)

Vacature

Salarisadministrateur

Bekijk hier de vacature
Salarisadministrateur (Nijmegen)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw groei aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we op bevlogen wijze samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een salarisadministrateur
(Nijmegen, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Als salarisadministrateur zorg je, samen met je collega’s, voor de salarisadministratie en- advisering van onze klanten. Dit betekent dat je voor diverse klanten loonstroken opstelt, loonaangiftes indient, nieuwe wetgeving introduceert, de personeelsadministratie bijhoudt en extern en intern informatie geeft over loonjournaalposten en kostenoverzichten. Je werkt in een team waarin werkplezier en samenwerken vooropstaat en zo nu en dan zullen de schouders er onder gezet moeten worden.

Wij zoeken jou, als je:

  • je een opleiding tot salarisadministrateur/PDL hebt afgerond;
  • een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie in de accountancy of loonverwerkingsbedrijf hebt;
  • affiniteit hebt met de MKB sector;
  • accuraat, een doorzetter, klantgericht, flexibel en enthousiast bent;
  • een pragmatische instelling hebt en zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert.

Het is een pré als je bekend bent met het salarissysteem Loket en/of Nmbrs. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die op korte termijn beschikbaar is.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast biedt BGH goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over BGH

Voor groei kun je niet uit de voeten met een accountant die je amper spreekt. Bij BGH staan we naast de klant en groeien we door persoonlijk contact. We zorgen voor korte lijnen en heldere afspraken, zodat de ondernemer zijn/haar bedrijf efficiënt kan leiden en beheren. Daarnaast geven onze specialisten grensoverschrijdend advies, waarbij we beschikken over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, ondernemings- en arbeidsrecht. Dit alles doen we vanuit onze bevlogenheid voor groei.

Laten we samen met volle groeikracht vooruit gaan! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Upload jouw CV in .pdf formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.