Vacature

Administratief medewerker

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw ambitie aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een administratief medewerker
(‘s-Hertogenbosch, 24-32 uur)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker in ‘s-Hertogenbosch. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden waaronder het inboeken van facturen, het verwerken van kas- en bankmutaties, voorbereiden aangiften omzetbelasting en ander administratief werk.

Wij zoeken jou, als je:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding in finance hebt;
  • relevante werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor hebt;
  • makkelijk communiceert;
  • accuraat en een harde werker bent;
  • je feeling met software applicaties zoals Twinfield, Exact, Basecone en Yuki hebt.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én uitzicht op een vast contract.

Over BGH

Ondernemers rekenen op BGH. Wij weten wat echt telt voor een onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Sinds 1983 adviseert en ondersteunt BGH ondernemers op gebied van accountancy, belastingen, HRM, salarisadministratie en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase. Wij geven om de groei van onze klanten en medewerkers. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken. Reken er wel op.

Laten we samen aan jouw ambitie werken! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Upload jouw CV in .pdf formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.