Vacature

Assistent accountant audit

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw ambitie aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we samen aan de groei van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een assistent accountant voor onze auditpraktijk
(Nijmegen, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Als assistent accountant in onze auditpraktijk krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen en je talenten te ontplooien. Als onderdeel van het audit team in Nijmegen controleer je de jaarrekening van diverse klanten. Daarnaast komen er op deze afdeling bijzondere opdrachten voorbij waar jij natuurlijk bij wordt betrokken. Hiervoor zijn we op zoek naar medewerkers die klantcontact leuk vinden én zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk willen ontwikkelen.

Wij zoeken jou, als je:

 • kritisch, nauwkeurig, analytisch bent en makkelijk communiceert;
 • goed functioneert in teamverband;
 • betrokken bent bij je klanten en met passie je vak uitvoert;
 • beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbare opleiding en je studeert voor Registeraccountant;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt opgedaan in de auditpraktijk;
 • affiniteit hebt met de MKB en non-profit sector.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen korten en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris, leaseauto én vast contract.

Over BGH

Ondernemers rekenen op BGH. Wij weten wat echt telt voor een onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Je merkt het verschil van BGH dan ook niet zozeer in de zaken die je van elke accountant mag verwachten. Boekhouding, fiscale zaken, jaarcijfers. Wij geven om de groei van onze klanten en medewerkers. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken. Reken er wel op.

Laten we samen aan jouw ambitie werken! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je meer weten over het werk of over de sfeer op de afdeling? Neem dan contact op met Jurriën van Ingen (Manager Audit) via 024-3231365.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.