Vacature

Belastingadviseur

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw ambitie aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we samen aan de ambities van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een belastingadviseur
(Nijmegen, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een belastingadviseur met enkele jaren ervaring. In jouw rol stel je complexe belastingaangiften op. Je klantenpakket is heel divers en daardoor je werkzaamheden ook. Zo krijg je te maken met herstructureringen, reorganisaties, fiscale Due Diligence, BOF en bereid je complexe adviesopdrachten mee voor. Ook heb je de mogelijkheid om je te specialiseren op een bepaald vakgebied, zoals onder andere BTW, IB, VPB, formeel belastingrecht of financiële planning.

Wij zoeken jou, als je:

  • nauwkeurig en analytisch bent, makkelijk communiceert en initiatief neemt;
  • betrokken bent bij je klanten en met passie je vak uitvoert;
  • de studie fiscale economie of fiscaal recht succesvol hebt afgerond;
  • 3 tot 6 jaar relevante werkervaring als zelfstandig belastingadviseur in de MKB-praktijk hebt.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én vast contract.

Over BGH

Ondernemers rekenen op BGH. Wij weten wat echt telt voor een onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Sinds 1983 adviseert en ondersteunt BGH ondernemers op gebied van accountancy, belastingen, HRM, salarisadministratie en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase. Wij geven om de groei van onze klanten en medewerkers. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken. Reken er wel op.

Laten we samen aan jouw ambitie werken! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Upload jouw CV in .pdf formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.