Onze

diensten

Accountancy

We verzorgen je jaarrekening en tussentijdse cijfers maar kijken vooral naar het verhaal erachter.

Online administratie

Altijd inzicht in je cijfers met een online dashboard. Je administratie wordt digitaal en geautomatiseerd verwerkt. Dat bespaart tijd. We houden het eenvoudig en efficiënt.

Belastingadvies

Belasting betalen. Het hoort er nu eenmaal bij, maar niemand betaalt graag teveel. De wetten en regels veranderen continue en als je niet oplet betaal je zomaar teveel.

Audit

Heb je een beoordelingsverklaring, controleverklaring of ander assurancerapport nodig? Wij hebben een vergunning van de AFM om controles uit te voeren.

Juridisch advies

Wat is de juiste bedrijfsvorm voor je bedrijf? Is het voordelig om je bedrijf te herstructureren naar een andere vorm? Onze juristen zijn gespecialiseerd in ondernemings- en arbeidsrecht.

Salarisadministratie

Zodra je personeel hebt moet je een salarisadministratie voeren. Onze adviseurs hebben hiervoor de juiste kennis in huis. Met onze online tools wordt je personeelsadministratie makkelijker en efficiënter.

HRM advies

Jouw medewerkers zijn van grote waarde voor het succes van jouw bedrijf. Personeel brengt ook risico’s met zich mee. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Je wilt dat het snel en goed geregeld is.

Arbeidsrecht

Welke arbeidsovereenkomst ga je met nieuw personeel aan en wat staat daar in? Wat als jullie een conflict hebben, je een werknemer wil of moet ontslaan of deze langdurig ziek wordt? De veelvoud aan regels binnen het arbeidsrecht verandert vaak.

Internationaal advies

Ieder land heeft zijn eigen wetgeving. Wie internationaal onderneemt kan zomaar te maken krijgen met buitenlandse (belasting)regels. Wij zijn aangesloten bij ETL Global en hebben daarmee toegang tot een internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs.

Kopen of verkopen

De koop of verkoop van een bedrijf gaat niet over één nacht ijs. Het is een complex traject met juridische, fiscale en economische gevolgen. Onze specialisten helpen je hierbij.

Financiële planning

Hoeveel geld heb je nodig om oud te worden? Welke dromen en wensen heb je? Een financiële planning brengt je vermogen en inkomen in kaart en helpt bij het plannen van je financiële toekomst.

Meer weten over deze onderwerpen?