Online

boekhouden

Boekhouden en de administratie bijwerken. Voor veel ondernemers is dit niet de leukste bezigheid. Toch is een overzichtelijke administratie onmisbaar voor het laten groeien van je bedrijf. Met de methode van BGH bespaar je tijd én krijg je meer inzicht, waardoor je meer tijd overhoudt voor het bouwen aan je onderneming.

Inzicht

Een gebruiksvriendelijk online dashboard. Altijd inzicht in openstaande debiteuren en crediteuren. Door het koppelen van operationele en financiële gegevens krijg je meer inzicht in resultaten en bedrijfsprocessen. Met de juiste stuurinformatie heb je de groei van je bedrijf in de grip.

Compleet alles in één pakket

De verwerking van je volledige administratie, het koppelen van operationele en financiële gegevens, inzicht via een online dashboard, het verzorgen van belastingaangiften en eventuele jaarrekeningen. Bij BGH krijg je een alles in één pakket voor een vast bedrag per maand, inclusief software.

Tijdsbesparing

Door gebruik te maken van slimme softwareapplicaties wordt zoveel mogelijk werk geautomatiseerd. Dat bespaart tijd.

Digitale opslag

Al je facturen zijn digitaal opgeslagen. Hierdoor voldoe je aan je bewaarplicht én hoef je niet meer te zoeken in ordners. Facturen kun je namelijk eenvoudig opzoeken.

Wij maken gebruik van onder andere de
volgende slimme softwareapplicaties

Exact Online
visionplanner
twinfield
basecone
unit4
wefact

Meer weten over online boekhouden?

Neem dan contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.