Leap is een innovatie-adviesbureau dat sinds de oprichting in 2007 is gegroeid naar een succesvol bedrijf met 3 vestigingen en 25 medewerkers. “We vervullen een brede rol als bedrijfsadviseur op het gebied van innovatie en strategie”, zegt Chris de Ruijter, oprichter en directeur van Leap. “We adviseren hoe een bedrijf zichzelf kan verbeteren om zo nieuwe business te genereren.”

bgh-klantcase-leap

Innovatiekracht vergroten

Chris: “Met onze tak business innovation vergroten we de innovatiekracht van bedrijven. Met onze tak funding helpen we bedrijven bij het verkrijgen van financiering voor innovatie, zowel financiering vanuit de overheid als vanuit investeerders.” Deze expertise maakt Leap een autoriteit op het gebied van subsidies, financiering en innovatie voor bedrijven die willen groeien.

Sparringpartner die vooruit kijkt

“Sinds de oprichting van Leap is Martijn Vermunt van BGH onze huisadviseur”, zegt Chris. “Hij is mijn sparringpartner, een vertrouwde adviseur die met me vooruit kijkt. Niet alleen op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied.”

Voortreffelijke begeleiding

Voor Leap verzorgt BGH advisering, de jaarrekening, loonadministratie en administratie. “Dat laatste is omdat het nodig is. Martijn doet en is meer dan dat. Een aantal jaar geleden heeft hij me begeleid bij het uitkopen van mijn toenmalige compagnons. Later is een nieuwe compagnon toegetreden; ook dat proces heeft Martijn heel goed begeleid.”

Martijn helpt Chris niet alleen op het zakelijke gebied voor zijn onderneming Leap. Ook op privé-gebied adviseert hij de ondernemer. Chris: “Hij heeft me geholpen met de huwelijkse voorwaarden en bij de hypotheek en pensioen. Onze zakelijke relatie is vertrouwd en belangrijk voor me.”

Meer weten?