Klantcase

Pieter Does van Twin Air

Ingenieursbureau Twin Air uit Veghel produceert en verkoopt filters voor benzinemotoren sinds 1972. Pieter Does, general manager bij Twin Air, vertelt: “De allereerste motorcrossers in Nederland hadden papieren filters, maar die waren niet opgewassen tegen het zand van de duinen en de velden. Binnen een half uur waren de filters kapot. Twin Air ontwikkelde daarom een speciale luchtfilter die duurzaam en herbruikbaar is.” Sinds die tijd weet Twin Air de concurrentie altijd een stap voor te blijven door continue te ontwikkelen en te innoveren.

twin-air-bgh

Vertrouwde adviseur

BGH is de vertrouwde huisadviseur van Twin Air. Pieter vertelt: “BGH staat ons al jaren bij op diverse gebieden. Ze maken onze jaarstukken en begeleiden ons bij de maandrapportages voor onze stakeholders. Daar stopt het niet, ook op gebied van personeelszaken ondersteunt BGH ons. Ze verzorgen de loonadministratie en denken ook mee over andere personeelszaken zoals Arbo en ziekteverzuim. Bij vragen over pensioen en verzekeringen kunnen wij altijd op Huibert van Aarle van BGH rekenen én niet onbelangrijk; de belastingzaken zijn ook goed geregeld.”

Belangrijke strategische beslissingen

Bij belangrijke strategische beslissingen zoals financieringen en overnames overlegt Pieter altijd met Huibert. Zo heeft BGH diverse herstructureringen doorgevoerd om optimaal gebruik te maken van fiscale regelingen zoals pensioen in eigen beheer en dividendbeleid. Ook speelde BGH een rol in het hervormen van het beloningssysteem en bij het zoeken naar mogelijkheden om key-functionarissen in het bedrijf betrokken en gemotiveerd te houden.

Uniek kantoor

“Ik vind BGH een allround en uniek kantoor, door alles wat BGH in de loop der tijd voor ons heeft gedaan. Zij zijn er altijd als wij ze nodig hebben. Dit komt ook doordat de medewerkers van het kantoor zich goed inleven in wat er bij onze organisatie speelt. Hierdoor kunnen we snel schakelen als het nodig is,” besluit Pieter.

Meer weten hoe BGH haar klanten helpt?