Klantcase

Nol en Miranda Vergeest van Vergeest Metaaltechniek

Vergeest Metaalbewerking is actief in de verspanings- en constructiemarkt. Het bedrijf bestaat sinds 1726 als smederij en is een van de 10 van de oudste familiebedrijven van Nederland. Inmiddels is het bedrijf in handen van Nol en Miranda Vergeest. Begin jaren ’90 heeft Nol de zaak van zijn vader overgenomen. Sinds die tijd is het bedrijf gegroeid naar 10 medewerkers en bedienen ze vanuit hun fabriek in Druten klanten uit de industrie zoals ijzergieterijen, machinefabrieken en maritieme bedrijven.

vergeest-metaaltechniek

Eigen adviseur

Miranda vertelt: “Tijdens de overname begin jaren ’90 hadden Nol en ik behoefte aan een eigen adviseur. We wilden graag onze eigen koers gaan bepalen en zijn op zoek gegaan naar een adviseur die het beste bij ons past. We zijn toen bij BGH Accountants & Adviseurs terechtgekomen.”

Scherpe sparringpartner

Vergeest Metaalbewerking is dus al jarenlang klant bij BGH. “BGH adviseert ons op gebied van belastingen en ze verzorgen jaarlijks de jaarrekening en aangiftes. Ook adviseren ze ons bij andere zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt, zoals investeringen, financieringen, pensioen en financiële planning. Ik vind het prettig een sparringpartner te hebben die me scherp houdt”, aldus Miranda.

Korte lijnen en snel antwoord

Miranda gaat verder: “Wij waarderen het zeer dat bij BGH de lijnen kort zijn, je snel antwoord krijgt en je een vast contactpersoon in het team hebt. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en efficiënter te werken hebben we in 2013 een lean-traject ingezet om ons bedrijf beter te structureren. Sinds die tijd zitten we ieder kwartaal met Martijn Vermunt van BGH om tafel om de financiële ontwikkelingen te monitoren. Hierdoor kunnen we sneller anticiperen op ontwikkelingen en beter bijsturen.”

Meer weten?