Klantcase

Martijn Niessen van Ynvolve

Ynvolve BV is wereldwijd opererende IT dienstverlener op het gebied van infrastructuur, Professional Services en Maintenance diensten. Het is een jong, internationaal en snelgroeiend bedrijf met 70 medewerkers op het hoofdkantoor in Nijmegen.

ynvolve-bgh

Sterke groei mede dankzij BGH

Martijn Niessen, eigenaar van Ynvolve, is in 2006 vanuit zijn garage samen met Gerald Dulac, General Manager van Ynvolve begonnen met het verkopen van IT hardware. Vanaf het allereerste begin heeft BGH Ynvolve met advies bijgestaan. Martijn vertelt: “Juist in de opstartfase is het enorm belangrijk geweest dat onze processen en administratieve organisatie strak opgezet werd. BGH heeft met de juiste aandacht en advies een belangrijke rol gespeeld bij onze groei en de professionalisering van onze organisatie.”

Ook nu, 14 jaar later en met 21 verschillende nationaliteiten binnen Ynvolve, speelt BGH een kleinere, maar nog steeds centrale rol in de organisatie. BGH is een sparringpartner en staat Ynvolve bij rondom zaken als belastingen, financiële zaken of vragen op gebied van HRM.

Partner in salarisadministratie

Danique Seggelinck, HR manager, wordt in haar taken bijgestaan door de salarisadviseurs van BGH. “De adviseurs van BGH betekenen veel in de uitvoering van de salarisadministratie, maar ook in de advisering voor ons bedrijf. Voor elke vraag staan zij klaar met een antwoord of advies dat past bij onze organisatie. We willen veel zelf doen en gemakkelijk gebruik maken van Loket, dit maakt BGH mogelijk!”

Meer weten?