Vacature

Relatiebeheerder/teamleider

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw ambitie aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we samen aan de ambities van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een relatiebeheerder/teamleider
(Schijndel, 32-40 uur)

Functieomschrijving

Voor de vestiging in Schijndel zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder/teamleider. Binnen deze functie onderhoud je de relaties met de klanten en ga je een enthousiast team van 4 assistenten aansturen. Je wordt betrokken bij complexe accountancy werkzaamheden en je draagt zorg voor een gevarieerde groep klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het zorgdragen voor een goed relatiebeheer met je klanten.
 • Je voert (advies) besprekingen met je klanten.
 • Het verzorgen van de planning en facturatie voor je team.
 • Je motiveert je team om een goed resultaat neer te zetten.

We zijn op zoek naar een relatiebeheerder die:

 • Een afgeronde AA opleiding heeft of in vergevorderd stadium van de opleiding is.
 • Ervaring heeft met het relatiebeheer van MKB klanten.
 • Ervaring heeft met het aansturen en coachen van een team binnen een accountantskantoor.
 • Gedreven en een echte motivator is.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. BGH biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én vast contract.

Over BGH

Ondernemers rekenen op BGH. Wij weten wat echt telt voor een onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Sinds 1983 adviseert en ondersteunt BGH ondernemers op gebied van accountancy, belastingen, HRM, salarisadministratie en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase. Wij geven om de groei van onze klanten en medewerkers. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken. Reken er wel op.

Laten we samen aan jouw ambitie werken! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.