Junior salarisadministrateur (Nijmegen)

Vacature

Junior salarisadministrateur

Bekijk hier de vacature
Junior salarisadministrateur
(Nijmegen)

bgh_contact_icon

Op BGH Accountants & Adviseurs kun je rekenen als het op jouw ambitie aankomt. We krijgen energie van grenzen verleggen. Kijken naar wat je écht kunt bereiken. Zo werken we samen aan de ambities van onze klanten én van ons team. Wil je daar onderdeel van zijn? Dat kan!

Wij zoeken een junior salarisadministrateur
(Nijmegen, 24 – 32 uur)

Functieomschrijving

Als salarisadministrateur zorg je, samen met je collega’s, voor de salarisadministratie en -advisering van onze klanten. Dit betekent dat je voor diverse klanten loonstroken opstelt, loonaangiftes indient, nieuwe wetgeving introduceert, de personeelsadministratie bijhoudt en extern en intern informatie geeft over loonjournaalposten en kostenoverzichten. Je werkt in een team waarin werkplezier en samenwerken vooropstaat en zo nu en dan zullen de schouders er onder gezet moeten worden.

Wij zoeken jou, als je:

 • je een opleiding tot salarisadministrateur/PDL hebt afgerond;
 • minimaal 2 jaar ervaring hebt in soortgelijke functie in de accountancy of loonverwerkingsbedrijf;
 • accuraat, een doorzetter, klantgericht, flexibel en enthousiast bent;
 • een pragmatische instelling hebt en zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert;
 • bij voorkeur bekend bent met het salarissysteem Loket;
 • affiniteit hebt met de MKB sector.

Wat kun je verwachten van BGH?

Werkplezier vinden we ontzettend belangrijk. Bij BGH combineren we hard werken en gezelligheid met professionaliteit en een gezonde dosis humor. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en hebben we het teamgevoel hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien, zowel qua verantwoordelijkheden als op het gebied van scholing. Natuurlijk is er méér dan werk in het leven; daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast biedt BGH goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je moet denken aan een goed salaris én uitzicht op een vast contract.

Over BGH

Ondernemers rekenen op BGH. Wij weten wat echt telt voor een onderneming. Welke cijfers ertoe doen, nu en in de toekomst. Je merkt het verschil van BGH dan ook niet zozeer in de zaken die je van elke accountant mag verwachten. Boekhouding, fiscale zaken, jaarcijfers. Wij geven om de groei van onze klanten en medewerkers. Samen kijken naar wat je echt kunt bereiken.

Laten we samen aan jouw ambitie werken! Neem contact op met Ronald Vuijk (HR Manager), telnr. 024-3231365 of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Upload jouw CV in .pdf formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.